Julpyntat lägenheten – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Julpyntat lägenheten

Igår fick vi gjort en hel del under första advent och bland annat fick vi upp och pyntade klart våran julgran. Lite annat julpynt fick vi också upp så nu är det riktigt mysigt här hemma!

Vi passade även på att vlogga så om ni har lust att julpynta med oss så kan ni kika in videon *HÄR* , Jag älskar förresten våran julgran. Den köpte vi när vi bodde i vårat stora hus i Norge och sen har den fått följa med hit till vårt nya hem, och den passade ju alldeles perfekt här med! Däremot hade vi kastat alla julkulor så vi fick köpa nytt igår och det blev ju rätt så bra faktiskt. Kanske aningen glest mellan julkulorna så det kan hända att jag fyller på i veckan. Men huvudsaken är ju att all belysning fungerade, sen kan man ju bara köpa fler kulor och pynt om man vill.

Idag har jag haft en så himla mysig dag med pojkarna. Oskar fick ju vara hemma med mig och Adam på dagen och då hängde vi ute på takterassen och sparkade boll och sen gick vi och hämtade Filip direkt när han slutat skolan kl 13 och sen har vi bara varit här och lekt och spelat spel. Nu sitter pojkarna i soffan och ser på film, Adam sover och jag passar på att blogga. Perfekt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.