Pepparkaksvlogg – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Pepparkaksvlogg

Har ni glömt att kolla in våran senaste vlogg? Ni får vara med oss under helgen när vi har det mysigt med familjen och så får ni även vara med när vi bakar pepparkakshus och pyntar det. Gissa hur fint det blev? Kan nog vara denna julens finaste pepparkakshus faktiskt!

Ni kan se videon genom playknappen ovan eller så kan ni *KLICKA HÄR* för att komma till kanalen. Glöm inte att visa lite kärlek genom att gilla videon eller lämna en kommentar. 😉

Jag vill passa på att säga TACK SNÄLLA, UNDERBARA MÄNNISKOR som har skrivit till mig idag angående amningen. Ni förstår inte hur mycket det betyder för mig och vad tacksam jag är över alla råd, pepp och kärlek ni ger mig. Tack snälla, ni motiverar mig att fortsätta kämpa på och det hjälper mig massor att få stöttande kommentarer från andra mammor där ute. Tack också för att ni delar med er av era egna erfarenheter och vad ni har gått igenom. Ni är bäst! 

Jag önskar er alla en underbar fredag,

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.