Reaktion på vaccinet – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Reaktion på vaccinet

Godmorgon!

Äntligen fick vi en någorlunda bra natt. Dom stora pojkarna sov själva i sina egna sängar och Oskar kom över först kl 06.10 och det räknas ju nästan som sovmorgon här hemma! Adam sov relativt bra också, men man märkte att han sökte närhet lite mer än vad han brukar, vilket kanske kan bero på att han fick vaccin igår? Men förutom det så fick han ingen som helst reaktion på vaccinet verkar det som? Han fick ingen feber och han verkade inte heller ha ont i magen, så det tackar vi verkligen för.

Morgonen gick också bra, speciellt eftersom vi vaknade tidigt så hade vi gott om tid innan det var dags att gå till förskola/fritids. Adam sov, men fick vara med på matbordet i sitt babynest. Den stickade, söta lilla dressen han har på sig har han fått låna av min brors son som är 5 månader äldre än Adam. Jag älskar sånna stickade hela dressar så vi var så glada för att få låna.

Jag försöker att anpassa allt vi gör efter Adam, men det är inte alltid helt lätt eftersom han inte har några direkta rutiner, utan den ena dagen är inte den andra lik. Ibland när man tror att han sover och ska göra det ett tag så förvånar han plötsligt med att vakna och har inte en tanke på att somna om i första taget.

Men som tur är så är han världens snällaste bebis, så det spelar ingen roll om han sover eller är vaken för han är nöjd och go vilket fall som helst.

Just nu ligger han vid min sida och sover, jag har lyckats hinna med att duscha och äta frukost så jag är väldigt nöjd med starten på denna dagen. Egentligen borde jag försöka sova nu när Adam sover, men jag försöker nog pricka in nästa sovstund istället då jag väntar på ett samtal från läkaren nu på morgonen. Det här med att “sov när bebis sover” är ju faktiskt lättare sagt än gjort. Det mest typiska är ju när man lägger sig jämte och somnar till och han vaknar med en gång, då känns det nästan bättre att inte ha lagt sig över huvud taget. Kaffe och iskaffe är min bästa vän om man säger så 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.