Fikapaus i takvåningen – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Fikapaus i takvåningen

Godmorgon,

Igår fick vi, som jag tänkte mig, en jättemysig dag tillsammans. Pojkarna hade skrivit en todolist som vi skulle följa och bland annat så stod det att vi skulle gå hem till mormor och morfar. Dom var ju inte hemma, men vi lånade deras takvåning och tog med oss lite fika för att mumsa på.

Efter fikan så visade M lite bilder och videos på en båt som han har lust att köpa. Han försöker sälja in idén till hela familjen då han har lust att vara borta lite längre och segla tillsammans. Jag är lite skeptisk då jag lätt blir åksjuk. Jag kommer ihåg när vi åkte på kryssning och jag fick knapra åksjuketabletter konstant. Tänk er då hur jag skulle må på en segelbåt eller katamaran. Snurrig i bollen skulle jag bli och jag hatar att må illa. Men förmodligen vänjer man sig vid gunget så det ska väl gå bra om nu den här drömmen om båt skulle bli verklighet.

En sak som jag har lärt mig av min man är att man alltid måste sätta mål och se dom framför sig. På så sätt är det stor sannolikhet att man lyckas med dom målen som man har satt upp. Därför är det viktigt att prata om sina drömmar för att dom någon gång ska lyckas slå in!

Idag har vi hela dagen tillsammans igen, så jag ska fokusera på pojkarna och försöka leva i nuet och inte tänka på morgondagen. Lättare sagt än gjort, men jag ska göra mitt bästa för att denna dagen ska bli så bra som möjligt.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.