Tommy – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Tommy

Inlägget innehåller reklamlänkar

Godmorgon,

Under graviditeten shoppade jag nästan ingenting till mig själv eftersom jag viste att jag inte skulle vara så stor under särskilt lång tid. Det känns ju inte så värt att spendera massa pengar på kläder som man bara kan ha i någon månad och sen måste kasta.. Men på grund av att jag inte handlat något på så länge så känns det som att jag varit tvungen att ta igen allt det nu. Haha. Så nu har jag precis klickar hem massa snyggt från Tommy Hilfiger till mig själv.

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Jag älskar underkläderna och t-shirten med trycket på är så sjukt fin! Älskar att ärmarna är lite längre än vad dom brukar vara på vanliga bas-tshirts.

Tisdag idag och det känns bättre idag än vad det gjorde igår. Jag har faktiskt en video att redigera under dagen också som jag tänkte publicera senare, så håll utkik på kanalen om ni har lust att se.
Puss och kram så länge!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.