Emmaljunga barnvagn NXT60 – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Emmaljunga barnvagn NXT60

REKLAM FÖR EMMALJUNGA

Godmorgon,

Nu har vi testat denna fina barnvagnen från Emmaljunga i 6 månader så nu har vi fattat oss en mening om den och tänkte därför dela med oss av en liten review till er som själva är på jakt efter barnvagn.

Hoppas ni har det bra allihopa! Själva har vi hittills klarat oss och håller oss friska och krya, vilket vi hoppas håller i sig. Men vi är såklart försiktiga och följer alla riktlinjer för att fortsätta hålla sig frisk. Vi önskar dock inte att hålla oss inlåsta så länge som vi mår bra, men vi undviker folkmassor och spenderar massvis av tid utomhus i friska luften istället. Det är ju megatur att vi har vädret på våran sida!

Idag tänkte vi ta en promenad i solen och sen blir det grillning på terassen i eftermiddag.

Puss och kram på er så hörs vi snart igen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.