Tisdag och långhelgsplaner – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Tisdag och långhelgsplaner

Godmorgon,

I vanliga fall är tisdag den dagen i veckan som brukar ge mig mest ångest, men idag känns det faktiskt som en rätt så okej dag. Det är ju som fredag imorgon då M kommer hem och det gör att denna dagen inte blir så jobbig som den brukar.

Om det är fint väder i helgen så funderar jag på om vi kanske skulle åka ut på ett litet äventyr med båten. Det finns nämligen möjlighet att sova på båten så hur mysigt hade det inte varit att ta med sig massa grillmat och snacks, åka ut till en ö och sova där över natten? Supermysigt och spännande ju. Adam kanske är lite för liten, men dom andra pojkarna hade nog tyckt att det var jättekul!

Vad har ni för planer nu över långhelgen?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.