Genom hela stan – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Genom hela stan

Hej på er,

Vi har börjat komma in i sånna härliga sommarlovsrutiner här hemma och vi har nog börjat vänja oss allihopa av att göra lite som barnen vill. Har dom lust att leka med lego, ja då gör vi det, har dom lust att gå ut och mata ankorna, ja då gör vi det. Har dom lust att cykla genom hela stan, ja förstår ni, då gör vi det med!

Idag har vi nämligen gjort precis just det. Vi cyklade genom stan och landade till slut hos mina föräldrar där vi badade jacuzzi och hängde på takterassen. Sen pärlade vi lite grann och åt lunch innan vi fick lust att cykla tillbaka hem igen. Härlig dag!

Imorgon ska Filip leka med en kompis så jag får hänga med Oskar och Adam och förhoppningsvis min kära vän Carro och hennes barn. Det ska ju vara strålande sol och äntligen lite varmare igen så det hade varit härligt om man kunde hänga ute och bada eller nåt.

Jag har fått en del mail och kommentarer det sista från er läsare som uppskattar att jag delat med mig av viktiga saker så som aknen, förlossningsdepression, ångest, problem med amning och andra djupa ämnen. Det känns fantastiskt att höra att jag lyckats hjälpa och finnas där för er som har liknande problem och det värmer mitt hjärta när ni hör av er och berättar det för mig. <3

Kram på er, vi hörs imorgon igen !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elisabeth

    Hej! Hittade din blogg när jag sökte på konstgjorda julgranar och fick se din fina! Inte riktigt säsong än men kommer du ihåg var du köpte den eller vad det var för märke på den? Tack snälla! 😊 mvh Elisabeth