Åka båt och flytt till en sjö

Vilken fantastiskt skön dag vi har haft idag. Vi har varit ute med båten och åkt runt på massa olika öar, haft med oss picknick och njutit av finvädret. Det är en stor fördel när vi är hemma hos mina föräldrar för dom har massvis av roliga saker som inte vi själva har hemma. Åka båt är en av dom grejerna som vi alla tycker är kul att göra på somrarna när vi är här och hälsar på.
Filip är faktiskt väldigt modig. I starten när han skulle köra så gick det inte så fort, men när han blivit bekväm bakom ratten efter en stund så blev det full fart framåt!
Det är harmoniskt ute på sjön och jag är så glad över att vi köpt en lägenhet som kommer att ligga endast några meter ifrån en sjö. Vi har ju berättat att vi ska flytta nästa år och så som det ser ut nu så är det klart att flytta in redan vid Maj/Juni 2019. Så nu hoppas vi att tiden ska gå fort som tusan så att vi kan flytta från Norge och in i vårt nya hem i ****. Hihi, vart tror ni egentligen det är vi ska bo? Har ni någon aning om vilket land det kommer att bli? Ni som följt bloggen och vloggen vet ju ungefär vart vi pratat om att flytta. Frågan är bara om det är det landet som vi har diskuterat eller inte ;)

Gillar

Kommentarer

Pernilla Johansson,
Jag gissar på Sverige även om ni pratat om Spanien.
nillaskrypin.se
susannajungblom
,
☺️
Nat
,
Alltså Filip är verkligen en avbild av din far, otroligt lika, svårare att se vem Lilleman är lik Nu kom jag på en sak som är roligt att se på bloggar, foton på barnen i samma ålder och eventuellt även på föräldrarna när de var små i samma ålder för att se likheter och sånt, man kan även jämföra personligheter
Nat
,
Ni har ju pratat om Spanien tidigare men jag tror att ni flyttar till Sverige. Anledningen till det är att ni någon gång nämnt att M skall fortsätta arbeta på samma arbetsplats och behöver en bil för att kunna ta sig till arbetet. Då finns väl bara två platser och det är att pendla från sverigen till Oslo eller från dk till Oslo (med färja och bil). Sen köpte ni ny bil vilket stödjer tesen att ni kommer att behöva köra bil mycket. Utöver det så har ni sagt att ni ska byta land så det borde ju helt ta bort andra städer i Norge från möjliga platser. Kvar är då Sverige, kanske ni flyttar nära gränsen för att ha nära både till Oslo och dina föräldrar eller så flyttar ni till Gbg med omnejd och då kanske till sjön nära Alingsås, är det kanske Aspen den heter? är osäker men där är det i alla fall verkligen jätte fint