Åka tillbaka?

Godmorgon,

Natten själv med barnen gick bra och båda pojkarna sov på sina rum hela natten fram till klockan 07, då kom Oskar tassandes över till mitt rum och kom upp och gosade.

Jag frågade vad dom hade lust att göra nu när vi har semester resten av månaden och båda två ville tillbaka till Spanien!
Kanske inte så konstigt för vi hade det verkligen fullkomligt underbart där borta och även jag skulle gärna åka dit igen. Men så är man samtidigt kluven mellan att åka dit och stanna kvar här hemma i vårt nya underbara hem. Vi vill ju bo in oss, ta in allt och kanske köpa till lite småsaker som saknas. Jag tänker så här att om det är dåligt väder här i Alingsås och är planerat att vara det framöver så kanske vi bokar en resa och åker. Det är ju det som är så smidigt nu när man har ett hus att åka till och man kan dra när man vill och när det passar.

Idag då? Hmm. Idag har vi inga planer och om jag ska vara fullt ärlig så känns det riktigt skönt! Nu ska vi ta det lugnt, äta lite frukost och göra oss klara för dagen. Vid lunch kanske vi tar en promenad ner till stan och kollar lite och så kanske vi stoppar till på en lekplats på vägen. Sen i eftermiddag kommer M tillbaka och då ska vi fira att han äntligen är klar med sin examen som har hängt över honom som ett tungt åskmoln dom senaste dagarna. Det blir skönt att få tillbaka honom i semestermood!

Gillar

Kommentarer

Gunilla
,
Vad pluggar han?
susannajungblom
,
Läser till en Master i företagsekonomi och ledelse