Alingsås 400 år

Godmorgon,

Igår var det lördag och Filip fick bestämma vad vi skulle göra hela dagen. Det började med att bygga lego med pappa, sen ville han ha äta frukost och då ville han att vi skulle ställa fram all frukostmat på bordet som vi brukar göra på helgerna. Det är mysigare så när man kan sitta och plocka det man är sugen på. Sen ville han att vi skulle åka och köpa lördagsgodis och ta med hem till mormor och morfar. Hemma hos dom ville han hjälpa till att göra rent jacuzzin så att vi kunde åka tillbaka och bada imorgon (idag) och så ville han pärla. Där bjöds det även på pannkakor till lunch så det var ju en bonus på det hela!

Efter lunchtid ville han in till stan och träffa Carro med familj eftersom jag hade berättat för honom att dom var på stan och ville träffa oss. Och så ville han se på prinsessan som skulle vara i stan. Sagt och gjort, vi åkte in tills tan för att fira Alingsås som fyllde 400 år och barnen var minst sagt på ett sprudlande humör!
Efter att vi hade fikat och hängt med Carro och dom så gick vi till Kungsgatan och såg på Prinsessan Viktoria och prins Daniel när dom gick förbi. Det roligaste av allt var ju att dom stannade och pratade med Oskar och jag är så himla glad över att jag lyckades få hela konversationen på film! Så coolt! Hihi.

På eftermiddagen önskade Filip att vi skulle ha myskväll och se på film tillsammans. Det är en mysig stund på kvällen som vi har börjat med varje helg. Då myser vi till det ordentligt och det är den bästa stunden på hela veckan tycker nog hela familjen!

Gillar

Kommentarer