Alingsås barnloppis

Godmorgon,

Igår så hade jag inte en chans att blogga mer för jag jobbade till 17 och sen åkte jag raka vägen hem, packade in i bilen, gjorde i ordning lite snacks och satte pojkarna i bilen, pussade M hejdå och körde iväg mot Alingsås.

Det hade tydligen varit snöstorm i Uddevalla så jag kunde inte köra via Trollhättan som jag brukar, utan istället fick det bli en halvtimmas längre körning via Göteborg så att jag kunde komma säkert hem. Vid niotiden var vi framme och då trodde jag att jag skulle kunna bära över barnen till sängen, men dom vaknade båda två så vi satt uppe en stund med mina föräldrar och pratade tills det blev läggdags för alla.

Jag sov som en stock med pojkarna, men tyvärr så ville Filip upp redan vid 05.00 vilket var lite smått jobbigt. Men nu har jag hällt i mig en kanna kaffe och vaknat till liv och är klar för en härlig dag här i Alingsås!
Jag har med mig några lådor med barnkläder som jag ska märka till Alingsås barnloppis. Min kära barndomskompis Ida har hand om denna stora loppis vilket är ett jättebra initiativ. Heja dig Ida!

Så när resten av familjen har kommit upp så ska vi sätta igång med märkningen av alla plagg och sen har jag lovat Filip att vi ska besöka Nolhaga lekplats. Vilken härlig dag!
  • Filip

Gillar

Kommentarer