Alingsås, dagen och veckan

Godmorgon,

Natten: Har ni sovit gott? Själv fick jag sova rätt så bra. Jag vaknade inte av mig själv någon gång och Adam vaknade först vid 02, sen 04, 05, 06 och sen 07.20. Så det får man inte klaga på tänker jag? Sen sov Oskar hela natten till 07 och Filip kom upp vid 07.30.

Idag: Det är ju sportlov denna veckan så det är ingen skola för Filip och därför har vi också valt att ta lite ledigt även från fritids och förskola. Så istället har vi haft en mysig dag tillsammans här i Alingsås.
Alingsås: Det känns så skönt att bo i en stad där man känner sig som hemma. Det är ju här jag är uppväxt och det finns ingenting jag önskar mer än att mina egna barn ska få det lika bra som jag har haft det när jag växt upp. Filip och Oskar stortrivs också och det bästa med allt är ju att vi har så nära till allt, vilket vi inte hade i i Norge för dom största delarna av vår tid där. När vi bodde i huset så var man tvungen att köra en bra bit för att komma till närmsta butik till exempel. Det enda som fanns i närheten var en matbutik och en obemannad bensinstation. Så det kan vara därför jag inte trivdes så bra eftersom jag alltid varit så bortskämd med att ha allting i närheten

Dagens mående: Jag mår okej idag. Vi var förbi vårdcentralen en snabbis eftersom jag var tvungen att ta kompletterande blodprover. Hoppas att få svar snart för att se vad det är för fel.

Veckan: I veckan har jag lite planer med mina barn och min pappa. Vi ska åka till Småland för att hälsa på lite kusiner och fastrar och så. Det ska bli väldigt mysigt eftersom det var så himla länge sen vi sågs sist. Jag har velat åka dit och hälsa på länge, men det har aldrig passat. Men nu när pojkarna har ledigt från skola och min pappa hade möjlighet att hänga med så passade det perfekt att åka dit! Jag är ju egentligen i en period i livet där jag inte mår så bra och inte vill pusha mig själv in i jobbiga situationer. Men att åka till Småland är på sätt och vis som att åka till mitt andra hem. Jag trivs så bra i allas sällskap där så det ska bara bli kul att få träffas och umgås lite grann.

Citat: "If you snooze you loose" sa min man när vi pratade i morse. Jag berömde honom att han kom upp direkt närklockan ringde i natt. Tycker det stämmer, själv snoozar jag aldrig. Varför plåga sig själv med att vakna av alarmet mer än en gång liksom?
Dagens måste: Vi måste packa. Det blir första gången någonsin sen Adam kom till världen som vi ska lämna hemmet mer än en dag. Känns lite läskigt på något vis att lämna sin trygga zoon, men samtidigt ska vi ju bo hos familj så det ska nog gå bra. Glömmer vi något finns det ju butiker i Småland också.

Veckans längtan: Många längtar säkert till Alla hjärtans dag som är på fredag. Jag däremot längtar som en tok till lördag då jag och M firar 8 år tillsammans. Tänk att det bara gått åtta år sen jag träffade mannen i mitt liv. På ett sätt känns det som att vi känt varandra för alltid. Tänk också vad mycket vi har hunnit på dessa åren tillsammans, flyttat 4 gånger, gift oss, skaffat 3 barn, åkt på massa resor, levt livet. Undrar hur mycket och vad vi kommer att göra resten av livet tillsammans?

Gillar

Kommentarer