Alltid läge med pizza

En maträtt som det blivit en hel del av här i Kroatien är pizza. Känns som att det alltid går hem, oavsett om det är till lunch eller middag, till oss stora eller dom små.
Idag var vi och åt pizza till lunch och köpte med oss en till Oskar eftersom han låg och sov i vagnen när vi kom fram till pizzerian. Vi tog med kartongen och gick ner till havet. Lagom tills vi kom fram vaknade lilleman och då var det tur att vi hade mat med oss eftersom han var hungrig som tusingen när han vaknade.
Vi har, som ni kanske kan ana, haft en fantastiskt skön dag även idag. Min svärmor och hennes sambo kom hit igår så då åt vi en sen middag och satt och pratade länge. Idag har vi strosat runt från strand till strand, ätit pizza och gottat oss. Nu kom vi precis tillbaka till huset och om en liten stund ska vi spela Mästarnas mästare - ett spel som min man köpte med sig. Eftersom alla i familjen är extrema vinnarskallar så kan detta bli en kul eftermiddag! Eller, så kanske det slutar i familjefejd från helvetet ;)
  • Resor

Gillar

Kommentarer