Almösund - Marsstrand

Godmorgon,

Det blir många dagar att ta ikapp och det är nästan lite svårt att komma ihåg allt vi gjort. Men vi seglade från Almösund till Marsstrand kommande dag och då var vädret lite mer blåsigt och kallt. Trots det startade min mamma dagen med ett morgondopp och så åt vi frukost ute i sittbrunnen på båten.
Sen när vi var klara så satte vi på oss flytvästarna och seglade iväg.
Det blåste och lutade en hel del men barnen var aldrig det minsta rädda vilket var härligt att se! När det kom till illamåendet så tog jag själv åksjuketabletter från dag en då jag hatar att. må illa och jag vet att jag mått dåligt på båt förr. Barnen var utan den första dagarna men började må illa när det var för mycket vågor så då fick dom dela på en åksjuketablett så att dom inte skulle behöva må illa mer. Dessa tabletter var väldigt bra och jag mådde aldrig dåligt, varken på eller i båten,

Väl framme på Marsstrand var det blåsigt som attan och svårt att lägga till, men vi lyckades med god hjälp från grannbåten. Det är så fint med alla båtmänniskor som är så hjälpsamma och snälla mot varandra!
Under båtfärden hade vi pratat om Marsstrand och borgen där Lasse-Maja satt fången så barnens största önskan var ju att gå till borgen och se, så det gjorde vi såklart!
Det var en mysig dag på Marstrand och när vi kom tillbaka så var det sol och härligt väder, så då satte vi oss ute och åt popcorn och drack ett glas vin.
Det var nästan för ljust för att kunna ta en bild ;)

Marsstrand var ett lite livligare ställe än det vi var vana vid från tidigare platser. Här var det full fest och skrikande människor från kväll till tidig morgon. Så egentligen kanske inte detta är en så barnvänlig plats, men det var ändå mysigt att få uppleva lite olika platser på våran resa. Dagen efter seglade vi tillbaka till vårat favoritställe Källö Knippla igen.

Gillar

Kommentarer