Älskade morgondopp

Inlägget innehåller reklamlänkar

Godmorgon alla älsklingar där ute! Idag fick jag sova till 08.40 och därför är jag på ett strålande humör idag! Barnen vaknade såklart tidigare men tack vare dagens teknologi så låg dom i sängen jämte mig med varsin mobil en timma extra så att jag kunde sova ut. Hur härligt som helst för alla i hela familjen skulle jag vilja påstå.
Som alltid när jag vaknat går jag ner och tar ett härligt morgondopp i det blå. Det finns seriöst inget bättre sätt att starta dagen på. Både jag och bebisen i magen mår prima när vi får simma runt och känna oss tyngdlösa i vattnet.

Sparocken *KLICK* , Baddräkt (liknande) *KLICK* , Solglasögon *KLICK*

Jag var förresten hos barnmorskan igår och fick veta att moderkakan lyft sig från öppningen vilket gör det fullt möjligt för mig att föda vaginalt när det är dags. Det kändes som en oerhörd lättnad för mig då det är så jag önskar att föda. Sen kan man ju oavsett inte förutse hur en förlossning kommer att gå till, men att jag har alla möjligheter känns skönt att veta. Planerna för dagen är att storhandla mat inför veckan. Jag har lust att äta lite mer GI-kost och även min man som är sängliggande på grund av foten. Det är så lätt att hamla i dumma vanor när man bara går hemma, men det gör ju också att man mår sämre. Sund mat och ett hälsosamt tänk kan göra mycket för både kropp och själ och är bra för hela familjen. Så jag har spanat in lite goda recept som vi ska gå efter nu i veckan. Det gör ju det hela lite roligare också när man får testa nya och spännande maträtter. I eftermiddag släpper vi även våran Lägenhets Tour på Youtube, så håll er uppdaterade där så ska ni få en liten inblick i hur vi har det här hemma. Vi visar alla rum och även utsikten genom våran DJI Mavic Pro. Hihi, ska bli så kul att höra vad ni tycker. Kram på er så länge!

Gillar

Kommentarer

Frida,