Älskar dig storebror

Godmorgon,

Jag kom hem väldigt sent i natt. Närmare 02 kröp jag ner i sängen jämte min varma man som låg och sov. Vid 08.30 väcktes jag av min älskling och gick sen ut i vardagsrummet och fann barnen där. Dom satt och åt frukost och blev glada när dom såg mig. Känns alltid lika underbart att få komma hem efter att man har varit borta från familjen i några dagar.

M åkte iväg till jobbet och jag gjorde iordning och förberedde inför dagen. Under tiden som jag höll på så blev det plötsligt tyst borta i soffan. I vanliga fall när det är tyst så vet jag att det är något bus på gång. Men inte denna gången. När jag kom bort till soffan så såg jag att pojkarna gosade med varandra och så sa Oskar "Jag älskar dig storebror" till Filip.
Hela min kropp blev alldeles varm och jag kände hur tårarna fylldes av lycka i mina ögon. Att se mina barn vara så fästa och kärleksfulla mot varandra är mer än vad jag någonsin kunnat önska mig.

Idag får jag spendera förmiddagen med dom små och sen måste jag åka till jobbet igen. Standby står på schemat så det blir till att vänta och se vad jag får flyga idag. Alltid lika spännande. Hoppas på någon härlig tur och att jag sen kan komma hem, krypa ner jämte min sovande man och vakna imorgon på samma fina sätt som jag gjorde idag.

Gillar

Kommentarer