Analyserar framtiden

Godmorgon,

Vi hade en sån himla mysig lördag igår. Hela dagen var kamera och mobilfri så att vi kunde ha hundra procent fokus på familjen och ge all uppmärksamhet till barnen. Det är så lätt att sitta med sina mobiler annars, även fast det inte är meningen så blir det nästan som ett ticks eller beroende. Något man bara gör automatiskt liksom. Så igår la jag ifrån mig mobilen medvetet och lämnade kameror hemma. Det kändes lite tomt och annorlunda att inte konstant tänka på vad vi skulle filma eller fota, men efter ett tag var det väldigt skönt att bara vara i nuet och njuta av stunden tillsammans med familjen.

Alla borde göra det lite då och då.
På kvällen däremot när barnen hade lagt sig så var det dags att jobba lite grann. Vi satt och analycerade våran youtuekanal och funderade på hur vi skulle utveckla den framöver. Vi har många idéer och vi tycker att det är så kul att vi har hittat en hobby som vi kan göra tillsammans.
Idag har vi ännu en dag framför oss tillsammans, dock utan några direkta planer. Veckan som kommer ser lite annorlunda ut då vi ska till Sverige på min morfars begravning. Så jag kommer att jobba på måndag och sen är jag ledig i tre dagar, så jobbar jag på fredag och så är jag ledig fyra dagar igen. Känns som att jag aldrig jobbar längre lustigt nog även fast jag har hundra bollar i luften.

Gillar

Kommentarer

Gunilla
,
Vilken härlig balkong ni har!
susannajungblom
,
Tack, men det är hemma hos mina föräldrar ☺️
Gunilla
,
Ok! Men härlig såg den ut att vara