Ångest

Godmorgon,

Idag när jag vaknade kände jag mig helt utslagen. Jag hade nämligen vaknat flera gånger under natten med ångest som vägrade släppa. Det var fruktansvärt. Även nu känner jag mig helt utmattad och vill inget annat än att gå och lägga mig igen.

Men först måste jag klistra på ett leende för barnens skull och ta dom till förskolan i lugn och ro. Vi stressar Aldrig på morgonen, utan tar det tid det tar. Fördelen med att ha små barn som inte måste passa någon tid. Så om barnen vill äta hemma så gör vi det och sen tar vi en promenad eller åker bil beroende på vädret. Men stressa gör vi aldrig.
En sak som jag har märkt kan trigga igång ångest på natten är om jag sett på något hemskt på tv och det gjorde vi igår.. Vi ser på serien The Sinner och den är så hemsk att det inte går att sluta tänka på och gårdagens avsnitt som vi såg var fruktansvärt och har förmodligen påverkat mig mer än vad jag skulle vilja. Så från och med nu är det slut med äckliga och hemska serier. Istället ska vi göra saker som gör oss lyckliga, kanske spela spel, sitta och prata eller om vi nu måste se på tv så får vi se på något som ger oss bra feeling innan vi ska sova...

Gillar

Kommentarer