Äntligen fredag

Hej på er,

Sorry att jag inte har bloggat på morgonen men har jag inte haft tid över. Det har varit fullt upp fram till lunch, men nu har jag äntligen en paus och tänkte att det var ett ypperligt tillfälle att passa på att logga in på bloggen och säga hej till er.
Jag börjar fundera på om bebisen har fått någon kronisk hicka för det skvalpar inne i magen konstant. Ni vet det är inte sparkar, utan det är bara små hickor som inte går över och sådär har han hållit igång hela dagen. Undrar vad det beror på egentligen? På ett sätt är det ju skönt för då vet jag att han har det bra där inne då jag känner av honom även fast han inte sparkar. Mysigt.
Om några timmar kommer min älskade man hem också och jag längtar så mycket att jag är alldeles pirrig i kroppen! Tänk att jag känner så här efter alla dessa år tillsammans. Det är så underbart att få känna sig så förälskad och kär i någon som man har bildat ett liv med. Förmodligen så blir känslorna desto starkare då vi får sakna varandra under vardagarna. Då blir liksom helgerna då vi får vara tillsammans så himla mycket mer intensiva och det är så himla underbart! Just nu rullar liksom måndag-fredag på och jag har det supermysigt med barnen, men så måste jag ändå säga att jag lever för helgerna nu för tiden när hela familjen är samlad och vi hittar på roliga saker ihop.

Jag tror faktiskt att jag checkar ut lite för idag och så ses vi imorgon igen. Puss och kram på er så hoppas jag att ni får en riktigt fin fredag!

Gillar

Kommentarer