Äntligen snyggt hår!

Sponsrat inlägg

Godmorgon mina fina vänner, Hoppas ni har sovit gott för det har verkligen jag gjort! Att få vakna upp jämte mina små älsklingar är ju dessutom helt fantastiskt mysigt. Älskar helger när hela familjen är ledig! Vet ni vad, efter extremt mycket fixande och en hel del besök hos frisören så börjar jag äntligen känna mig nöjd med mitt hår!
Jag älskar färgen och jag älskar att det är kort och lätt att styla. Det känns helt rätt för mig och min ansiktsform helt enkelt och det var länge sen jag kände mig så här fin i håret faktiskt!
Men samtidigt så kan jag sakna att ha långt hår, men som tur är så finns det ju löshår som man kan sätta i om man har lust. Det som är så bra nu för tiden är att det finns så mycket bra och äkta löshår som man kan clipsa i sitt eget hår och för det mesta så ser det väldigt naturligt och fint ut. Om ni vill kan ni titta in hos Pozehair för att se om det finns något löshår som passar just dig! ;) Själv önskar jag inte att sätta in något löshår permanent, men det finns ju clips som man kan fästa i håret själv och använda om och om och om igen. Det finns många försäljare när det kommer till löshår på marknaden men jag vill rekommendera Pozahair då dom har äkta löshår i riktigt bra kvalitét. Man kan välja mellan Standard som är riktigt bra, men så har dom även Premium som är äkta Europeiskt löshår och har överlägset bäst kvalitét. Dessutom har dom gratis frakt och leverans vilket såklart är en stor fördel när man shoppar online.
Nu ska jag dricka upp min kopp kaffe och sen ska jag packa väskan för idag ska jag tyvärr åka iväg och jobba igen. Det känns tungt att lämna familjen eftersom jag vet att jag ska vara borta i 5 hela dagar, men det känns samtidigt kul att få komma iväg och jobba litegrann. Bittersött med andra ord!  

Gillar

Kommentarer