Årets första dopp

Härom dagen tog pojkarna årets första dopp och det har jag ju helt och hållet glömt att berätta. Så dagen idag är egentligen inte den rätta, utan det var ungefär för en vecka sen tror jag som dom hoppade i för första gången. Det var så varmt den dagen och även jag hade egentligen velat svalka mig, men när jag kände på vattnet så ångrade jag mig. Jag tror min gräns går på ca 22-24 grader någonstans för att jag ska vilja hoppa i. Men pojkarna däremot tvekade inte en sekund!
Gerdsken är en så fin sjö och jag bara ÄLSKAR att vi bor så nära. Det är verkligen underbart att bara kunna gå ner för trappan och hoppa i. Hur härligt som helst!

Den kommande veckan verkar vara väldigt ostabil när det kommer till vädret, så vi tänkte att vi skulle åka till Spanien, men när vi skulle boka biljetter så är ALLT utsålt!! Alla direktflyg med både Norwegian och SAS är slut från och med imorgon och till lördag. Så trist!! Så nu får vi tänka om och försöka komma på något skoj man kan hitta på i regnväder här hemma istället ;)

Gillar

Kommentarer