Asiatisk sallads bowl

Idag har det varit behagligt väder här hemma, ni vet när det är varken sol eller regn utan mitt emellan och sådär skönt vindstilla med perfekt temperatur. Varken för varmt eller för kallt, utan bara lagom. Vattnet på sjön har legat blankt och jag har haft en fin känsla i kroppen och det verkar som att barnen haft det bra dom med.

Vid lunchtid hade jag svårt att komma på vad jag var sugen på och frågade om pojkarna inte hade lust att följa med in till stan och äta på något mysigt café. Det ville dom så vi tog en promenad till Nygrens.
Barnen fick pannkakor och jag beställde en asiatisk sallads bowl till mig själv. Alltså, hur god tror ni inte denna var? Om jag säger så här - Den smakade lika gått som den var vacker att se på!

Tänkte att jag samtidigt kunde slänga med ett recept på salladsbowls som jag älskar och som liknar den på bilden om ni har lust att testa hemma.

Det du behöver är en skål och sen lägger du ingredienserna nedan klumpvis i skålen. Hur mycket av varje ingrediens du väljer att ta bestämmer du själv.

Glasnudlar

Sojabönor

Picklad rödlök

Avokado

Salladslök

Rädisor

Koriander

Mango

Cashewnötter

Toppa med dressing på mixad mango, olja, japansk soya, salt och peppar.
Dessa bowls är så himla goda och dessutom fina att se på!

Imorgon bitti ska jag försöka mig på att göra en smoothiebowl också. Jag har köpt in massa goda bär och ska experimentera till både mig och barnen så får vi se om det blir gott eller inte. Tror dock att det är svårt att misslyckas med så goda ingredienser som jag köpt ;)

Gillar

Kommentarer