Åska och blixtrar

Godmorgon,

I natt har nog ingen i familjen sovit särskilt gott tyvärr då det har åskat och blixtrat konstant. Oskar kom över till oss vid 02 och då kunde inte M somna om på grund av smärtor i benet. 05.30 vaknade lilleman sen igen och ville inte sova mer, så då gick dom upp. Jag kunde sova till 07 då det var dags att gå upp och göra oss klara för skolan. Tänk att vädret kan vända så drastiskt över en natt. Från sommar och strålande sol till det värsta vädret jag varit med om på länge..

Vi satte oss och åt frukost och sen var det dags att gå till skolan. Det är fortfarande väldigt varmt ute så det räckte att traska iväg i t-shirt och som tur är så hann vi komma iväg mellan två skurar.
När jag skulle gå därifrån igen så blev det tyvärr mitt i en skur så jag fick skynda mig hem för att byta om innan jag skulle börja jobba.

Vi var ju förresten på föräldramöte igår och det var väldigt intressant och vi fick massvis av information som kändes nyttig och bra att få. Det är ju trots allt det viktigaste vi har i våra liv som vi inte har hos oss på dagarna och då känns det så viktigt att få veta hur dom har det när vi inte är där. Men skolan dom går på är helt fantastiskt och vi har ingenting alls att klaga på, snarare tvärt om, vilka hjältar som jobbar där!

Gillar

Kommentarer