Återuppstod

Är det någonting som jag aldrig har lyckats med i mitt liv så är det att hålla blommor och växter vid liv. När vi bodde i huset till exempel så hade vi många blommor, kryddor, träd och växter både ute och inne. Allt dog hela tiden och det blev svindyrt att köpa nytt hela tiden. Men här hemma i vårt nya hem så lever allt och vi har träd och växter här hemma som fortfarande lever och är vackra som vi köpte när vi flyttade in. Men häftigast av allt är denna Amaryllisen som jag fick av mamma för någon månad sen. Den blommade när jag fick den och strax därefter föll den ihop tyvärr. Men istället för att slänga den så sparade jag den eftersom jag såg en liten knopp komma växande. Jag vattnade lite då och då när jag kom på att jag hade kvar den och nu, några veckor senare så har den återuppstått och blommar som aldrig förr. Så vackert.
Det är en vacker blomma och varje gång jag går förbi fönstret och ser den blomma så tänker jag på min gulliga mamma som gav mig den.

Idag har vi haft en bra dag. Vi var en sväng hos mina föräldrar under tiden städerskan var här och gjorde det fint och så har vi varit ute i det fina vädret och lekt kurragömma med barnen. Nu är det ju bara några dagar kvar på våran ledighet för på måndag börjar M jobba igen och då är det tillbaka till verkligheten igen. Jag ska försöka få lite mer struktur på mina kanaler så i nästa inlägg här i bloggen så kommer jag behöva eran hjälp. Hoppas att ni kan ta er lite tid till att hjälpa mig.

Puss och kram på er, hoppas ni får en fin kväll!

Gillar

Kommentarer