Att campa med familjen

Jag är så glad att min man är den han är och att hans intressen är så starka att han gärna vill dela med sig av dom till resten av familjen. Camping, natur och uteliv är någonting jag tycker är väldigt mysigt, men som jag inte hade åkt på själv om jag hade fått bestämma. Men när M bjuder med oss och visar allt han kan så är det riktigt mysigt måste jag säga.

 
Att få ett avbrott från en annars väldigt stressig vardag är oerhört befriande. Och egentligen kunde man kanske tro att barnen skulle tycka det var jobbigt att vara borta från sina tv, mobiler, ipader och datorer, men det tyckte dom inte. Dom hade det supermysigt och tyckte det var jättekul att fiska, leka med stenar och kvistar i naturen, grilla fisken vi fångat och umgås ute med familjen.
Sen blir hela resan extra kul när jag ser hur min man stortrivs när han får vara ute i vildmarken! För visst är det så att man gläds åt sin partners lycka, ofta mer än sin egen till tider. När han är lycklig så är jag också lycklig om ni förstår vad jag menar.
Denna resan till Hardangervidda är en resa som jag kommer att minnas för resten av livet och visst är det ett stort plus att jag dessutom har bloggen och youtube-kanalen som jag kan se tillbaka på och minnas dom fina stunderna vi haft.

Gillar

Kommentarer

Helen
,
Vilken fin natur , ja det är verkligen avkopplande , ni tar alltid så fina bilder. Ha en fortsatt trevlig helg
Oslofru
,
Ja visst är det otroligt vackert! Tack detsamma fina du 😊