Att cykla är frihet

Godmorgon,

En sak som jag önskat mig under en längre period men som jag inte brytt mig om att köpa är en cykel. Under dom 12 åren jag bott i Oslo/Norge så har jag inte behövt en cykel och heller inte haft behov för det. Men eftersom jag är uppväxt i en stad som Alingsås, även kallad cykelstaden, så känns det på sätt och vis som frihet för mig att kunna cykla från A till B.
Så när jag fick denna supersöta, rosa cykel av mina föräldrar i födelsedagspresent så kändes det som att jag äntligen kunde få känna mig fri igen. Lustigt kanske många tycker, men det är vissa små saker i livet som kan göra en så stor skillnad.
Idag tänkte jag ta med cykeln till affären dom köpte den i och be dom att installera en cykelstol som jag kan ha en av pojkarna i. Jag har sett det framför mig så länge att kunna cykla med Oskar bak mig och Filip breved.

Förutom att fixa en cykelstol så ska vi även på en invigning idag av någon ny cool träningslokal. Eller det var tydligen någonting som skulle likna på "Ninja warrior" om ni har sett det på tv? Svenska mästaren kommer dit och det blir uppvisning, tävlingar och massa annat skoj.

Sen i eftermiddag ska jag och pappa ta med pojkarna på bio. Oskar blev nämligen väldigt ledsen härom veckan när Filip fick gå på bio med förskolegruppen och han inte var välkommen att följa med. Men nu, nu äntligen ska jag få ta med min älskade lilla prins på bio för första gången i hans liv. När jag berättade för honom att vi skulle gå på bio blev han så glad och strålade upp som en sol och sa "Jag!? Ska JAG få gå?!" Åååå sötnosen. Det ska bli så kul, denna dagen blir fantastisk!

Gillar

Kommentarer