Att hitta på med barn

Godmorgon

I natt var en jobbig natt då Oskar vaknade av en mardröm och vägrade somna om efter det. I närmare två timmar var jag vaken med honom och försökte få honom att vilja sova igen. Till slut somnade han tätt intill mig och hade han fått bestämma hade jag fått sova ända till 8.30, men så har jag ju en till liten pojke som ville upp betydligt mycket tidigare än så. Som tur är så är Filip så pass stor nu att han klarar sig bra själv en stund på morgonen, så han kollade på min mobil medan jag halvslumrade jämte honom i soffan.

Idag ska vi försöka hitta på något skoj med min mamma, bror och hans dotter. Även fast vi har alla möjligheter i världen så är det ändå lite svårt att alltid komma på roliga saker att göra.
Det viktigaste för mig är såklart att barnen har roligt, men ibland kan det bli lite påfrestande och jag kan känna mig lite kluven när pojkarna vill olika saker och jag är ensam med dom. Jag menar, jag är bara en person och jag kan omöjligt dela på mig och det är så svårt för barnen att alltid förstå. För det mesta så lyckas jag hitta på saker som båda barnen tycker är roligt och som vi kan göra tillsammans, men när det skär sig och den ena vill gunga till exempel och den andra vill springa runt så får jag lite smått panik över situationen då jag inte kan vara med båda samtidigt och göra så att bådas vilja genomförs. Så idag är jag tacksam över att jag har mamma och min bror med som hjälper till att hänga med dom små.

Planen för dagen är väl att bada tror jag. Det ska vara varmt och fint väder så då är det ju som allra roligast att hänga utomhus. Och om jag får välja så badar jag hellre än att leka på lekplatser, det börjar bli lite utmattande om jag ska vara fullkomligt ärlig. Jag tror jag behöver lite vuxentid snart för att koppla av min stresshjärna. Någon som vill vara barnvakt? ;)

Gillar

Kommentarer

Gunilla
,
Jag beundrar dig som är ensam med dom i veckorna o är gravid! Tur att du har dina föräldrar i närheten så du får avlastning ibland! Sen när du får en till liten bebis ochså! Ett tips är att du har en barnflicka några timmar i veckan så du kan få lite egen tid!
susannajungblom
,
Tack, så fint av dig att kommentera. Det ger mig extra stöd och motivation att kämpa på ❤️ Kramar