Att komma närmare familjen

Jag ska åka och jobba idag kl 13.30 och blir borta över natten och får inte se barnen igen förrän på lördag morgon. Det är lite speciellt det där när man har varit hemma länge, då är det desto jobbigare att lämna familjen för att komma iväg på jobb. Så därför tänkte jag att jag ville ha barnen hemma hos mig idag på förmiddagen så att jag får gosa massa med dom innan jag måste åka.
Dessa bilder har egentligen ingenting med dagen idag att göra, utan dom är tagna från när jag var med barnen hemma hos mina föräldrar förförra helgen. Vi hade så himla roligt när vi var där och barnen verkligen stortrivs hemma hos sin mormor och morfar. Det är en sak som jag är så oerhört glad över och det är att mina föräldrar är så fantastiska. Jag har alltid vetat det och jag har alltid älskat dom av hela mitt hjärta, men att även se att min man älskar dom och att mina barn har det så fint hos dom gör att jag älskar dom desto mer. Jag har haft den finaste uppväxten man kan tänka sig och jag ser alltid tillbaka på min egen barndom och tänker på hur mina föräldrar gjorde när jag själv ska ta beslut över mina egna barn. Jag ser mina föräldrar som förebilder och om jag lyckas att bli någorlunda i närheten av så fina föräldrar till mina barn så blir jag oerhört stolt över mig själv.

Det är just det här som är det jobbigaste med att bo i Norge, så långt ifrån mina föräldrar. Jag önskar att vi kunde bo närmare så att vi kunde umgås mer naturligt och inte alltid göra en så stor grej av våra besök om ni förstår hur jag menar. Men vem vet, kanske en vacker dag så bor vi kanske i samma land igen. :)

Gillar

Kommentarer