Att leva i nuet

Godmorgon på er,

Jag vet inte hur det är där ni bor, men här där vi bor har vi tonvis med snö! Det är så mycket snö att det lättaste sättet att lämna och hämta barnen i förskolan på är att ta dom i pulkan.
Igår fick jag sällskap av världens bästa man och pappa som kunde hjälpa mig att hämta dom små. Oskar ville inte sitta i pulkan själv med Filip så jag ställde upp och hoppade i pulkan jag med. Det tyckte M var jättekul eftersom han fick lite extra benträning! ;)

Väl hemma så ville barnen byta om till pyjamas så då gjorde vi det allihopa med en gång. Så skönt!
Jag skrev för ett tag sen att jag skulle försöka sluta att se framåt hela tiden och längta till framtiden, utan istället försöka ta vara på här och nu och leva i nuet. Det är någonting som jag faktiskt varit väldigt bra på dom senaste dagarna. Jag har börjat lägga ifrån mig elektronik och försökt njuta av stunden med familjen. Barnen är så underbara och har utvecklats massvis den senaste tiden och jag vill suga åt mig all deras energi och följa med på allt som händer i deras liv. Jag vill inte missa en sekund och vill vara så närvarande jag kan i alla stunder, stora som små.
När vi busat en stund så frågade Filip om vi inte kunde baka en kaka. I vanliga fall hade jag sagt "Nej, inte socker på vardagarna", men idag ville jag leva i nuet och tänkte att det kunde vara en mysig sak att göra ihop och sa istället "Självklart älskling, vad vill du baka?"

Vi plockade fram ingredienser till en kladdkaka och det bästa av allt - slicka smeten från visparna!
Tänka sig att en helt vanlig tisdag kunde bli så här mysig ändå!

Idag ska jag lämna dom små tidigt i förskolan för jag ska själv iväg på en behandling hos Strømmen Laserklinikk. Men mer om det berättar jag sen för nu måste jag skynda mig.

Kram på er

Gillar

Kommentarer