Att resa med två små

Godmorgon från Brac,

Vilket jäääääkla fint hus vi bor i kan jag tala om för er! Inte konstigt i och för sig med tanke på vad det kostade att hyra det, men ändå. Riktigt mysigt och helt perfekt för oss!
Igår ringde klockan 05.00 och då var det bara att hoppa upp ur sängarna och komma iväg.
Denna gången tycker jag faktiskt att vi packade väldigt smart och tänkte att vi skulle försöka ha så smidiga väskor och så lite som möjligt med oss. Det blev totalt två stora resväskor, en liten, en ryggsäck och en ihopfälld barnvagn. Lagom packning att ha med sig med två barn.
Vi hade bokat platserna längst fram i flyget och denna gången hade vi verkligen turen med oss då det inte satt någon jämte. Så vi fick hela främre raden för oss själva vilket var toppen för barnen då dom kunde röra på sig lite när dom tröttnat på att se på film,
Flygresan tog ca 2 timmar och 40 minuter och när vi kom fram så fortsatte resan med bil. Vi hade hyrt en bil som stod och väntade på oss när vi kom.
Vi skulle hinna med en båt som skulle ta med oss över till ön som vi skulle bo på. Tyvärr hade vi lite otur och missade den båten vi hade tänkt att komma med och fick vänta till nästa som gick efter någon timma. Barnen hade somnat i bilen så M gick och köpte pizza och dricka till oss medan jag satt i den bilen med full AC.
Efter en stund kom båten och då var det två små trötta liv som gick ombord. Båten tog ca 50 minuter och sen när vi kom av på ön så var det ungefär 30 minuters bilfärd kvar.
Att köra bil i ett nytt land är inte det minsta jobbigt, utan snarare spännande. Det är så kul att se på allt under vägen som man kör.

Till slut kom vi fram och kunde slänga oss i poolen. Sen gick gårdagen åt till att packa upp, gå och köpa lite mat och njuta av det varma och härliga vädret. Barnen somnade vid ca niotiden och då var jag och M trötta och gick och la oss också.

Vaknade 06 imorse av att Oskar ville upp. Som vanligt. Kändes rätt så härligt att vakna innan solen gick upp.

Idag har vi inga planer, men jag antar att vi kommer att åka till havet.

Puss och kram, vi ses snart igen!
  • Resor

Gillar

Kommentarer