Babygym och träning

Inlägget innehåller reklamlänkar

Godmorgon, Vi börjar få in någorlunda bra rutiner här hemma och även Adam har börjat formas efter vissa tider. Han har blivit mer vaken och nyfiken. En av favoritplatserna är att ligga på en stor kudde och se på sitt bagygym, Men det är också kul att ligga på en filt på magen och träna nacken.
Själv försöker jag också få in en eller annan form av träning varje dag eftersom jag mår bättre då, både psykiskt och fysiskt. För det mesta brukar jag kombinera att göra lite övningar när Adam ligger på golvet. För det mesta gör jag knipövningar, plankan eller höftlyft.
Det här med att inte shoppa någonting onödigt förresten, som jag pratade om för någon vecka sen, har gått rätt så bra faktiskt. Men en sak som jag anser är fullkomligt nödvändigt är att köpa nya tights nu när jag tränar dagligen. Dom bästa, snyggaste och mest bekväma träningstightsen som jag har är från Stronger. Dom är höga i midjan och sitter fint och skönt.

Tights nr 1 *KLICK* , Tights nr 2 *KLICK* , Tights nr 3 *KLICK* , Tights nr 4 *KLICK*

Jag har ju pratat öppet nu om hur jag mår och vissa dagar är värre en andra. Någonting som jag har märkt får mig att må bättre på dagarna är om jag har tränat. En stor inverkan på mitt mående är också vad jag stoppar i mig. "Man är vad man äter" har en sann innebörd för min del för om jag äter cleant så mår jag bättre än om jag äter ohälsosam skräpmat. Jag gör vad jag kan för att må så bra som möjligt och då är träning en prioritet som jag försöker få till i min vardag dagligen.

Gillar

Kommentarer

Gunilla
,
Hoppas att du får må bra snart❤️