Baka bullar

Godmorgon,

Jag vet att det är dumt att klaga på värmen nu när vi för en gångs skull har den några dagar under året, men fy sjutton så varmt det var här hemma i natt! Jag har legat och svettats hela natten, även fast jag har haft fläkt på och sovit utan täcke. Men, som sagt, jag ska inte klaga.

Igår var ju mamma här och då bakade vi bullar tillsammans med barnen.
Att baka bullar är ett litet test på barnens tålamod eftersom det tar lite tid och att degen ska jäsas i omgångar. Men resultatet blev ju definitivt värt att vänta på, så det här kommer vi absolut att göra om när alla bullarna är slut!
Vi tog två var och sen vi frös ner resten, så nu har vi bullar ett tag fram över. Så himla mumsigt!

Idag är det lite molnigt, men fortfarande rätt så varmt. Filip har dock fortfarande ont i sitt öra så jag tror vi ska försöka att undvika att doppa oss i sjön. Även fast han fick bada utan att doppa huvudet så är det inte så lätt och Filip är lite rädd och orolig för att få i vatten i sitt öra, så jag tror det är bäst att låta bli.

Oskar sover fortfarande, han kom över till min säng vid 06 och gosade ihop sig jämte mig och sen somnade han om på stört. Jag vaknade och Filip som låg jämte mig också så vi gick upp och gjorde lite frukost.

Nu tänkte jag att jag skulle redigera våran lägenhets tour som vi filmat. Får se när den kommer upp dock för jag har inte filmat sovrummet och wicen och det hade ju varit kul att få med. Men, i veckan ska den i alla fall vara publicerad kan jag lova!

Gillar

Kommentarer