Baka bullar

Idag hämtade jag barnen rätt så tidigt från förskolan. Filip ville ju så gärna att vi skulle gå till lekplatsen och leka eftersom det är så fint väder ute och snön har smält bort. Så självklart skulle vi göra det. Vi gungade och sprang och lekte tafatt på lekplatsen som ligger jämte där vi bor.

Det var superhärligt ute och man kan verkligen känna att det börjar gå mot både ljusare och varmare tider nu. Så fort snön smält bort så kommer det nog kännas som vår på riktigt!
När vi kom hem så ville barnen baka bullar. Vi gjorde nämligen det hos mina föräldrar när vi var där sist. Hela familjen var med från första mjölet kom i bakmaskinen till att bullarna var färdiggräddade ur ugnen. Hade det inte tagit så lång tid att baka bullar så hade vi självklart kunnat göra det idag igen, men vi får nog vänta tills någon annan dag då vi har lite mer tid.
Istället lagade vi middag och sen spelade vi spel. En underbar torsdag har det varit och jag njuter lite extra av mina barns sällskap eftersom jag vet att jag inte ska få träffa dom på några dagar. Imorgon väntar nämligen jobb igen..

Bittersött det där med att man måste arbeta, det är fruktansvärt tungt att åka hemifrån, men desto roligare när man kommer hem igen.

Gillar

Kommentarer