Balkonghäng

Godmorgon,

Vilka underbara dagar vi har haft det sista! Det har nästan känts som sommar när man har suttit på balkongen hemma hos oss.
Igår var mina föräldrar här hela dagen och hängde, vi gick en runda runt sjön och sen bakade vi bullar som vi åt på balkongen. Det var så varmt och skönt så nu har man minst sagt fått försmak på sommaren. Gud så jag längtar tills varmare, ljusare och förhoppningsvis friskare tider snart,

Än så länge verkar det ju som att Sverige hanterar krisen på ett så bra sätt som möjligt och så som det ser ut idag så kommer grundskolorna och förskolorna vara öppna tills vidare. Så barnen kommer att få gå dit så länge som dom är friska och mår bra. M ska åka iväg till Norge och jobba måndag-fredag som vanligt, men kommer att förhålla sig till dom norska karantänsreglerna när han är där, så vi får hoppas han inte stöter på någon som är sjuk och att vi får hem honom pigg, kry och stark på fredag igen.

Allting känns ju så oklart och alla hanterar den här krisen på olika sätt, men jag väljer att försöka leva som vanligt så gott som det går och så får vi helt enkelt ta det som det kommer. Blir vi sjuka så tar vi det då, men det känns onödigt att gå och vara orolig och rädd innan skadan ens har skett.

Idag är det söndag och det är lek, bygga en koja, bus, promenad i finvädret, solning på balkongen, träning på gymmet och laga någon god middag på grillen som står på schemat. Det blir en härlig söndag med andra ord!

Gillar

Kommentarer

Emma
,
Er balkong ser så sjukt härlig ut! Tror det är vettigt att försöka leva som vanligt men inte vara dumdristig. Har du förresten något tips på hur man kan träna överkroppen då man är ute och går med vagnen?
Anna
,
Men betyder inte norska karantänregler att han måste hylla sig inne i 14 dagar då han kommer från Sverige?
susannajungblom
,
Jo egentligen, men inte för pendlare.
susannajungblom
,
Ja men det är superhärligt här! Hmm, vet inte faktiskt, brukar låta överkroppen vila när jag är ute och går 😉 Kram på dig
Emma
,
Haha okej