Balkongmys

Godmorgon,

Natten har varit lite sisådär, men jag orkar inte prata om den. Vissa nätter sover vi bra, andra inte, så är det bara. När vi vaknat så är det bara att gilla läget och gå vidare från natten och se fram emot en ny dag.

När jag vaknat så gjorde jag en kopp kaffe och gick ut och la mig på den stora balkongen och njöt av stillheten för en stund.
Efter några minuter kom Filip och ville mysa. Idag är det ju lördag, vilket är Filips favoritdag för då "får han bestämma". Han tror det i alla fall! Så på lördagar får man alltid äta godis och det är ju helt fantastiskt kul eftersom man aldrig får äta godis på dom andra dagarna. Vi ska dessutom iväg på ett litet äventyr idag så pojkarna är förväntansfulla och spända som aldrig förr!
Jag satt och tänkte igår på vilken fin sommar vi har haft hittills i år och än är sommaren långt ifrån slut. Vi har ju, enligt mig, dom bästa sommarmånaderna kvar och vi har massa kul att se fram emot!

Hela familjen försöker passa på att njuta av varje sekund vi har tillsammans nu innan skola, jobb och allvaret drar igång i mitten av augusti. Då är det ett nytt kapitel av livet som startar och det är såklart kul och häftigt det också, men just nu vill vi fokusera på här och nu. <3

Hoppas ni får en fin lördag allihopa så ses vi snart igen, kramar S

Gillar

Kommentarer