Bananpannkakor och tvspel

Godmorgon,

Idag vaknade jag av att Oskar låg jämte mig i sängen. M hade förmodligen smygit iväg till jobbet tidigt imorse för han var nämligen inte där när vi vaknade kl 07.

Eftersom vi inte har bråttom idag så frågade jag om inte pojkarna ville ha bananpannkakor till frukost. Ni kan ju gissa vad svaret blev! När vi äter pannkakor till frukost så betyder det att mamma inte har bråttom och vi kan ha en lugn morgon tillsammans. Efter att vi ätit upp så satte vi på Nintendon och spelade lite grann.
Oskar tycker väl att det är lite sisådär att spela. Tror han kan vara lite för liten än så länge så han sitter och ser på. Filip däremot är så engagerad och tycker att det är det roligaste som finns att göra just nu!

Efter att vi spelat en timma ungefär så var vi tvungna att stänga ner och åka iväg till förskolan. Hade jag fått bestämma så hade dom fått vara hemma hela dagen, men Filip har ett möte med en Logoped vid lunchtid som det är viktigt att han går på. Men så fort han är färdig där så ska jag hämta dom igen. Mina älsklingar.

Gillar

Kommentarer