Bara Oskar

Ibland får Filip för sig att åka till mina föräldrar och då brukar Oskar bli fullkomligt överlycklig för det betyder ju att han får egentid med mig och M. Igår var en sån dag och när vi frågade vad Oskar hade lust att hitta på när vi var själva så svara han att han ville ut och gå runt sjön. Sagt och gjort!
Vi satte på oss bra kläder eftersom vi inte visste hur vädret skulle bli och sen fick det ta den tid det tog. Vi gick sakta och stannade många gånger under vägen och utforskade, busade och lekte. När vi kom in i skogen så upptäckte vi nya stigar och plötsligt var vi några ynka meter ifrån ett stort rådjur. Det var spännande vill jag lova! Själv blev jag lite försiktig då jag inte ville skrämma rådjuret, men Oskar ville klappa så han sprang så fort han kunde mot det stackars djuret som skuttade snabbt därifrån. Efter det så gick vi och letade nya rådjur under vägen.
Våran goa lilla kille. Det är så mysigt att få umgås lite med bara honom och ge han lite extra kärlek och tid. Det är inte lätt att få tid till alla hela tiden när man har tre barn, så därför är det lite extra mysigt när man känner att man har tid och endast fokus på en åt gången lite då och då.

Idag är det lördag och träning står på schemat för både mig och M. Jag tränar på gymmet och han ska springa och så turas vi om att hänga med dom små. Sen får vi hem en matkasse som vi ska testa nu i tre dagar, så det ska bli underbart att få testa lite nya maträtter till middag och om det faller oss i smaken så kommer vi nog fortsätta med matkassar i fortsättningen så man slipper handla så mycket. Plus att det är svårt att komma på vad man ska äta varje dag så matkassar kan ju verkligen underlätta vardagen faktiskt.

Hoppas ni får en fin lördag allihopa. Kram på er!

Gillar

Kommentarer