Barnen får bestämma

Godmorgon,

Denna helgen är den sista helgen vi kommer att spendera i Norge och för min del som inte ska börja jobba igen på ett bra tag blir det förmodligen sista gången på nästan två år som jag kommer vara här på en helg. Nästa helg ska vi nämligen till Sverige igen och fixa massa saker, få nycklar till ett lager, besikta lägenheten och så ska jag passa på att klippa mig. Sen helgen efter så flyttar vi från Norge. Känns helt sjukt! Som vi har väntat och nu är äntligen dagen snart här.
Men eftersom det är sista dagen vi kommer att spendera här så vill vi göra något kul för barnen. Detta blir alltså barnens dag så dom får bestämma vad vi ska göra. Vi har hittat ett lekland inne i city som vi tror dom kommer att gilla så förmodligen blir det där vi kommer att spendera mesta tiden av dagen idag.

Sen gissar jag att det blir ett restaurangbesök och lite lördagsgodis och sånt härligt och skoj. Vi får se. Men först har pojkarna önskat sig bananpannkakor till frukost så det ska jag ställa mig och laga nu!

Hoppas ni får en fin dag, så hörs vi sen, kramar S

Gillar

Kommentarer

Gunilla
,
Såg nu när jag tittade tillbaka i dina inlägg att ni väntar barn igen! Så roligt! Grattis o kul att följa er resa nu till Sverige! Så bra att du bor nära dina föräldrar nu!
susannajungblom
,
Tack ska du ha! Ja det blir underbart att ha dom nära 😊