Barnens härliga fantasi

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

Godmorgon, Hoppas ni sovit gott. Som vanligt när M är hemma så sover jag som en prinsessa utan att bli väckt på varken natten eller morgonen utan får sova så länge jag vill tills jag vaknar. Oavsett om jag får sova så länge jag kan så vaknar jag ändå strax över åtta, men då är jag liksom färdig med natten och klar för dagen.

Oskars t-shirt - *klick* , Filips set t-shirt och shorts - *klick*

Alltid när jag kommer upp så har pojkarna någon ny lek i gång som dom leker. Jag tror att det är pappa som smittat över sin livliga fantasi på sina barn för nu har Filip tagit över och börjat prata om "Filip Land". Detta är en fantasivärld som han har pratat om i några månaders tid och som han så gärna vill ta med oss till. Vi har skjutit på det eftersom vi inte riktigt har förstått vad det är han menar att han vill göra och att vi helst inte vill göra honom besviken om vi tolkat honom fel. Men idag ska vi göra ett försök. Han har sagt att han vill visa vägen till Filip Land och det ska han såklart få göra. Eller han ska åtminstone få tro att det är han som visar vägen för vi har nämligen ett mål i sikte. När vi kommer fram till det jag och min man ska försöka få Filip att acceptera är Filip Land så kommer vi att landa i ett badhus. Vi får hoppas att det duger och att hans fantasi går med på att göra badlandet till hans.
Det är så kul det där när barnen berättar historier och berättelser som dom hittat på från ingenstans. Jag älskar att sitta och lyssna på dom och försöka förstå vart alla idéer kommer ifrån. Det som blir lite jobbigt är när fantasin och verkligheten krockar och man måste acceptera att en fantasi bara är en fantasi och att verkligheten kan se lite annorlunda ut. Idag blir en intressant och väldigt nervkittlande dag för hela familjen. Lyckas vi eller gör vi bort oss helt och förstör Filip Land för alltid..?

Gillar

Kommentarer