Barntandläkaren

Godmorgon,

Idag vaknade jag klockan 08.45 av att Filip ropade på mig ifrån hans rum. Jag trodde knappt mina ögon när jag kollade på klockan och såg att hon nästan var nio! Oskar hade gått ut och satt sig i vardagsrummet, men när jag frågade honom när han hade vaknat så sa han att han vakna när Filip ropade. M åkte till jobbet tidigt idag och jag blev som sagt rätt så chockad över denna fina sovmorgon jag fick. Dock passade det inte så väldigt bra eftersom vi hade tid hos tandläkaren idag klockan 09.30.
Men det var bara att gilla läget. Jag slängde ihop lite frukost som barnen fick äta samtidigt som jag klädde på mig och sen klädde på dom. När maten var uppäten borstade vi tänderna och sen klädde vi på oss ytterkläder och gick ut till bilen. När vi kom fram till tandläkaren så var vi till och med fem minuter tidiga så då fick vi sätta oss i väntrummet en liten stund. Vi läste en bok och väntade.

När det var Filips tur så gick vi alla in till tandläkaren. Båda pojkarna var jätteduktiga och visade glatt fram sina fina små gaddar. 20 tänder i varje mun utan hål. Perfekt!

Jag frågade tandläkaren hur det var med mjölktänder och när man tappar dom och hon sa att dom längst bak i munnen kan sitta där fram tills man är 11-12 år så därför måste man faktiskt borra i dom om det skulle vara så att det blir hål i dom. Phu, det vill jag aldrig utsätta mina barn för så från och med nu ska vi bli extra ordentliga med tandborstningen.

Idag ska jag jobba igen. Det blir övernattning i Trondheim och jag känner redan lite ångest över att inte få vara hemma hos familjen i natt. Jag vet inte varför det har blivit så jobbigt för mig i det sista, men jag vill så gärna vara med mina pojkar och när jag inte får vara det så känns det jobbigt. Som tur är så är det inte många dagar kvar till jul nu, tack och lov.

Innan jag börjar jobba ska jag även träffa Karro på flygplatsen. Hon kommer med ett flyg från Bergen samma tid som jag ska börja min standby, så det passar perfekt för en fika innan jag eventuellt ska börja flyga. Jippii!

Gillar

Kommentarer

Ee
,
Min 7pring hade fått två hål. Han skrattar när dom borrar. Tand läkaren borrar 3 sek åt gången seb sprutar hon vatten på han hahaha