Bäst hos familjen

Godmorgon,

Idag ska vi ha en värderingsman hemma hos oss för att se så att huset är felfritt och fungerar som det ska inför försäljning. Förr så satte dom även ett pris på huset, men det gör dom tyvärr inte längre, utan det är endast mäklaren som bestämmer tillsammans med säljaren vad priset är värt.
På grund av detta så är min man hemma och eftersom han varit borta på jobbresa och kom hem sent igår kväll så var detta väldigt mysigt för mig och barnen nu på morgonen. Att få vara alla samlade är det överlägset bästa som finns.
Men tyvärr så kan jag inte få ha hemma barnen och M hela dagen för jag ska nämligen inte vara hemma själv. Jag börjar jobbet vid lunchtid och idag vet jag inte vart jag ska så vi får se om jag kommer hem ikväll eller imorgon då jag har något som kallas för "Standby" i två dagar, vilket innebär att man ska vara tillgänglig att jobba om det behövs.

Helst föredrar jag att veta vart jag ska, men får göra det bästa av situationen så ska få gjort en del jobb när jag sitter och väntar hade jag tänkt.

Ny video är uppe på våran kanal förresten, länkar den här om en stund, men nu ska jag fortsätta njuta sista timmarna med familjen.

Gillar

Kommentarer