Bästa mormor och morfar

Vi kom fram till Alingsås vid lunchtid idag och åt lunch lite snabbt innan vi bestämde oss för att ta oss ut en stund i det fina vädret.
Vi tog med oss lite bröd för att mata ankorna som alltid simmar omkring längs ån. Dom har blivit så tama eftersom alla alltid går och ger dom mat. Så om man vill så kan man mata dom från händerna om man vågar.
Jag är så oerhört tacksam över den fina relationen jag och mina pojkar har med mina föräldrar. Det är någonting som jag verkligen inte tar för givet utan någonting som jag värdesätter och uppskattar något enormt. Under hela min uppväxt har jag sett upp till min mamma och pappa och jag har alltid känt att jag kan prata med dom om allt. Och efter att jag själv fick barn så har våran relation växt till en mer vänskaplig där vi kan umgås och ha kul tillsammans samtidigt som vi får se mina pojkar växa upp. Det är fantastiskt och det är när vi är samlade hela familjen, tre generationer, som jag mår som allra bäst och är som absolut allra lyckligast.
Det har redan blivit kväll här och dagen idag har bara flugit förbi. Vi har bland annat varit och sett på en sak som jag inte riktigt kan prata om än, men som ni snart kommer att få se här i bloggen. Sen har vi varit ute och traskat omkring i det fina vårvädret och nu har vi precis ätit en god laxmiddag och blåbärspaj till efterrätt. Om en liten stund ska vi lägga barnen och imorgon ska vi spendera ännu en underbar dag i Alingsås innan det är dags för oss att checka in på hotell i Göteborg.

Gillar

Kommentarer

Karin B,
Det är så fint i Alingsås! Jag bor själv i Lerum och väljer ibland Alingsås framför Göteborg.
www.junitjejen.se
FT
,
Varför har de inte samma relation till farmor och farfar?
Oslofru
,
Ja visst är det en fin stad 😊 Älskar Alingsås <3