Bästa sällskapet

Hej på er,

Stormen som har varit här i några dagar verkar ha blåst bort nu för idag har det varit rätt så behagligt ute igen. Regnet verkar också ha gett sig så att vi äntligen kan hänga lite ute efter hämtningen på skola/förskolan.
Jag hämtade Oskar på förmiddagen eftersom dom ringde och sa att det var en unge som spytt igen. Jag vill ju helst slippa att åka på magsjuka då jag är ensam hemma med mina tre barn på veckodagarna och plus att Adam fortfarande är en liten bebis. En sak som jag tycker är sjukt irriterande dock är att föräldrar lämnar sina barn på förskolan när dom märker att dom inte mår bra på morgonen. Jag menar, ett barn som spyr ca 08 på morgonen kan ju omöjligt varit sugen på frukost timman innan? Hur kan man då som förälder lämna sitt barn?? För det första är det jäkligt taskigt mot barnet som uppenbarligen inte mår bra och sen är det sjuuuukt respektlöst mot alla barn på förskolan och pedagoger som blir smittade. Det är ju inte så konstigt att magsjukan har gått runt, runt och runt sen i november när föräldrar inte visar respekt och hänsyn till andra. Grrr, märker att jag blir sjukt irriterad på det här,...

Men vi får hålla tummarna att Oskar inte varit i närheten av det sjuka barnet och att vi klarar oss denna gången också. Han får i alla fall vara hemma resten av veckan så får vi hålla tummarna att det går över... Filip har ju dock skolplikt och måste gå, så vi får bara hoppas att det inte sprider sig ner till skolan.... Aja, det är som det är.
Jag brukar ju alltid ha Adam i bärsjal när jag går och hämtar dom stora pojkarna så att jag kan ha händerna fria. Det ger mig också möjlighet att fokusera lite mer på att leka också då jag inte är låst till att putta och hålla koll på en barnvagn. Mamma och pappa kommer hit om en stund och då ska vi laga middag tillsammans och bara umgås. Så himla mysigt att kunna träffa dom när jag vill. Det är lyx det!

Gillar

Kommentarer

Nat
,
Hahaaa exakt samma sak som jag irriterar mig på och kan gå igång totalt på
Linn
,
Känner precis likadant med magsjuka. Många lämnar trots att det inte gått 48h-72h från att barnen mår bra och kommit igång och ätit. Många lämnar också på förskolan när syskon eller anhörig ligger hemma med magsjuka. Skillnad att lämna till skolan, där har man ju inte samma val i och med skolplikten. Hoppas ni klarar er! Förstår att du väljer att hålla O hemma, hade gjort samma val.
susannajungblom
,
Väldigt irriterande. Jag skulle själv aldrig lämna syskonet om den ena är sjuk.. grr.