Bästa Self-tan produkten!

Sorry för dålig uppdatering idag, men det var sjukt stressigt här imorse. Klockan 07.00 gick vi upp, 08.00 lämnade jag barnen på förskolan. 08.30 hade jag tid hos min läkare för att få utskrivet pollenmedicin. 09.15 hade jag möte med förskolan för att ha ett avslutningsmöte för Filip. 10.00 gjorde vi sista finslipet på huset och 12.00 hade vi möte med dom nya husägarna. Efter det vid 13.30 när vi var klara så åkte jag och M för att luncha tillsammans och sen åkte vi och hämta barnen på förskolan. Phu. Snacka om stressig dag. Så det är först nu efter att vi ätit middag och barnen leker själva på sitt rum som jag känner att jag har tid för bloggen. Så - Hej på er! ;)

Jag tänkte att jag skulle tipsa er om en grymt bra Brun-utan-sol som jag fått testa från Swiss Clinic.
Jag har blivit en flitig användare av brun utan sol produkter eftersom jag har extremt sensitiv hud och behöver akta mig för solen då jag gör en del laserbehandlingar osv. Att använda SPF 50 har blivit en naturlig sak i min hudvårdsrutin. Men så tycker jag ju självklart att jag är som allra finast på sommaren när man har fått lite solbränna och om jag ska vara ärlig så tycker jag att jag ser mer hälsosam ut när jag har lite färg på kroppen och inte är sådär likblek som jag kan bli på vinterhalvåret. Därför är dessa BUS-produkter den ultimata produkten för mig!
Jag har testat både Self-Tan Drops och Self-Tan Pads och älskar båda produkterna. Dessa är för ansikte, men jag har dragit ner dropparna ända ner på armarna och bröstet och tycker att det fungerar väldigt fint. Man får en jämn brun färg som sitter länge och det bästa med denna produkten är att den inte luktar någonting och kletar heller inte av sig på kläder och lakan. I vanliga fall tycker jag att BUS produkter luktar väldigt illa och man kan känna långa vägar om någon har använt self-tan, vilket kanske inte är så kul. Men dessa, droppar och pads är totalt luktfria vilket är ett enormt stort plus!
Jag ser fram emot att gradvis bli brunare av dessa produkter samtidigt som jag kan sitta i skuggan under ett parasoll i den starka sommarsolen. Rekommenderar starkt att prova på dessa produkter och just nu får ni både padsen och dropparna till ett superpris >HÄR<.

Hoppas ni får en underbart härlig fredagskväll så hörs vi imorgon igen, kram S

Gillar

Kommentarer