Bästa vinterdagen!

Jag kom till hotellet i Ålesund för ungefär 2 timmar sen och jag visste att jag bara skulle fastna på rummet framför Netflix om jag skulle sätta mig ner på sängen, så istället bytte jag om med en gång till träningskläder och gick ner till gymmet. Eftersom jag prioriterar att umgås med familjen när jag är hemma så är min ända möjlighet att få träna när jag är borta på jobbresor. Så jag gick på crosstrainer i 30 minuter och lyfte lite vikter, sen gick jag upp och duschade och sen satte jag mig och åt middag i sängen samtidigt som jag facetimade mina pojkar där hemma.

Igår var ju vi hos några vänner på besök och eftersom det var en så fin dag ute så tänkte vi att det kunde vara kul att passa på att njuta av vintern när den är som bäst!
Dom hade snowracers och en slags matta som man kunde åka ner för backarna på. Det var superkul och barnen tyckte det var jätteroligt. Speciellt Filip älskade det! Han är riktigt modig faktiskt och slängde sig ut för backarna, både med vuxna bakom, men även själv.

Det var en sån där perfekt vinterdag igår och en av dom bästa vi haft faktiskt. Vädret var underbart och sällskapet är som alltid supertrevliga! Vi åt korv med bröd till lunch och kladdkaka till efterrätt och sen lekte vi resten av dagen tills våra tår nästan frös till is. Men det var det verkligen värt vill jag lova!

Gillar

Kommentarer