Båtar är livet

Godmorgon,

Ända sen vi var på segelsemester så har jag fått båtar på hjärnan. Jag kan inte sluta tänka på båtar och tack och lov har mina föräldrar en motorbåt som vi kan låna precis när vi vill. Men jag vill ha en stor båt. Jag vill ha en Katamaran och jag vill segla på vackra, kristallblå vatten. Det är något som händer med en när man är på en båt. Man känner sig fri på något sätt och det är en sjukt häftig känsla.
Idag har jag ett litet problem.. Filip har fruktansvärt ont i sitt öra och har haft det sen igår på morgonen. Han hade samma problem förra sommaren när han badade mycket och då konstaterade läkaren att han hade fått vatten i örat och så fick han några droppar som löste problemet. Men tyvärr kan inte läkare hjälpa över videosamtal när det är problem med öronen då man behöver göra en fysisk undersökning och det är där mitt problem ligger. Jag är själv med alla barnen och ingen är här och kan hjälpa mig passa dom andra två medan jag tar Filip till vårdcentralen. Hmm. Vi får se hur jag löser det här.

Annars är det ju bättre väder än vad det skulle vara så vi får väl bara glada för det. Speciellt om jag måste ta hela familjen med på en promenad till läkaren senare idag. ;)

Gillar

Kommentarer