Bebis till barn

Godmorgon,

Äääääääääntligen är jag hemma hos mina älsklingar igen! Ni anar inte vilken lycka som rusar igenom hela min kropp när jag får hålla om mina barn igen efter att ha varit ifrån dom i hela 4 dagar!
Det känns faktiskt som att dom har växt en aning sen vi sågs sist, framför allt Oskar. Han har blivit så stor och den här bebistiden är tyvärr över nu. Blöjan börjar åka av mer och mer och han börjar uppföra sig mer som sin storebror. I september blir han 3 år och ja, då får man väl åtminstone acceptera att han inte är en bebis längre. Jag vet inte helt hur jag känner inför det, självklart är alla åldrar häftiga att få gå igenom, men samtidigt är jag den där mamman som älskade bebistiden och kan bli lite ledsen över tanken att inte få uppleva den igen. Någon som känner igen sig?

Denna veckan är jag ledig och vad jag kan se på värderprognoserna så ska det bli den varmaste veckan i år, mellan 32-33 grader och strålande sol. Frågan är vad vi ska hitta på för det enda stället som kommer vara skönt att hänga på kommer ju att vara stranden så att man kan hoppa i plurret och svalka sig. Jag borde kanske lämna barnen på förskolan eftersom dom har varit borta därifrån en stund, men jag tror jag vill vara lite egoistisk idag och ha dom hemma med mig!

Gillar

Kommentarer