Bebismys

Godmorgon,

Då var påskledigheten över även för oss och jag har precis kommit hem igen efter att ha lämnat barnen på förskola/skola. Vi har haft det supermysigt tillsammans under tiden som alla varit hemma, men trots det så känns det rätt så skönt att vara tillbaka till den vanliga vardagen igen med lite rutiner och tider att passa. Plus att jag känner att jag får lite tid att andas ut och bara njuta av tiden tillsammans med Adam. När mina stora pojkar är hemma så är det full fart och väldigt mycket fokus på att underhålla och hitta på saker med dom och då blir lillebror lite bortglömd i allt kaos.
Så idag tänkte jag ha fullt fokus på minstingen och bara mysa, gosa och ge all min uppmärksamhet till honom. Det har ju hänt så mycket under den senaste tiden. Inte minst har han växt något enormt och redan börjat använda storlek 74 i kläder. Han har dessutom vänt sig från rygg till mage och tvärt om. Han står stabilt och sitter bra och greppar allt man håller framför honom. Vi har också börjat med små smaksensationer och något som vi märkt att han fattat tycke för är avokado. Precis som sin mamma!
Det är så roligt att ligga och kommunicera med honom för man får så mycket respons och kärlek tillbaka när man pratar. Han skrattar högt och är så himla gullig! Alla stadier i livet är underbara att följa med på, men just nu är han inne i en period som jag skulle vilja påstå är den bästa.
När han var nyfödd tycker jag att han var rätt så lik Filip, men nu när han växt till sig lite så är han väldigt lik Oskar. Det ska bli kul att se hur han kommer att vara när han blir lite större, säkert en perfekt blandning av sina två storebröder skulle jag tro!

Gillar

Kommentarer

Maria
,
Barna utseende förändras så mycket i livets gång.. men vem är barna mest lik, dig el din man?
susannajungblom
,
Hmm jag vet faktiskt inte. Tror dom är en perfekt blandning av oss båda 😉