Bedövad känsel

Jag är ledsen men jag kan tyvärr inte bjuda på något vidare glatt inlägg idag heller. Jag har nämligen både rygg- och tandvärk från helvetet och har bedövat mig själv hela dagen med lugnande och smärtstillande för att stå ut att leva med det här onda.
På måndag ska jag komma tillbaka till tandläkaren och då ska M följa med mig och fram tills dess ska jag bara försöka överleva helt enkelt. Jag tar smärtstillande kontinuerligt, lugnande när jag ska sova och så har jag konstant en ispåse på kinden för att dämpa smärtan.

Jag är bara tacksam och glad för tillfället att det finns medicin att proppa i sig för att bedöva känseln. Men det får mig att tänka på hur fasen man gjorde förr i tiden innan alla kemister kom på smärtstillande tabletter? För så fort mina tabletter tappar sin effekt så håller jag på att svimma av så ont det gör. Man måste varit tuffare förr..
Det här är det värsta jag har varit med om och om jag skulle få välja mellan att föda barn utan bedövning och denna tandvärken kombinerat med ryggskott så skulle jag nog välja det förstnämnda alla dagar i veckan!

Sorry för att jag klagar men tyvärr är inte livet alltid en dans på rosor för mig heller.

Gillar

Kommentarer

Gunilla
,
Usch din stackare. Haft problem med en tand i flera år som till slut blev utdragen. Lika bra att du gör det tycker jag. Börjar det krångla så håller det på!!!
Oslofru
,
Jo jag hade seriöst gärna bara dragit ut den, men det är en av dom stora tänderna som jag har användning för så tror inte jag klarar mig utan den..
Therese
,
Så du menar att M måste följa med dig till tandläkaren? Ska han sitta och hålla dig i handen inne på undersökningsrummet?
Oslofru
,
Just precis. Han ska följa med mig, men framför allt för att jag tar Valium innan och inte får köra bil själv.
Helen
,
Det är bra när man har ett stöd med sig känns alltid tryggt i alla läge , det är så jobbigt när man har så ont, skönt att det är över för dej. Trevlig kväll
Oslofru
,
Ja visset är det skönt när man har en partner som stöttar. Tack och kram på dig <3